Termeni si conditii

 1. DEFINITII

Utilizator/Client – persoana fizică sau juridică ce vizualizează sau utilizează paginile acestui magazin online în vederea achiziționării de produse, fie creând un cont de utilizator sau achiziționând direct că vizitator.

Vânzător – cutiacuprajituri.ro (pentru produsele de tip “cutii cadou”) sau  furnizorii sai (pentru produsele de patisserie)

Website –  cutiacuprajituri.ro este o platforma online  operata de catre PFA Geambasu Aurel Mihai, inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J21/137/2005, CUI 19548900, cu sediul in Fetesti, judetul Ialomita.

Comandă – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site

Produse – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător utilizatorului/clientului.

Contract – o comandă lansată de utilizator/client prin intermediul site-ului și confirmată de către vânzător.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•       informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizatorul/utilizatorul acceptă termenii și condițiile în care este încheiat contractul la momentul finalizării comenzii. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din comanda. In cazul in care cantitatea este modificata in timpul sau dupa efectuarea unei comenzi, vanzatorul va anunta cumparatorul de schimbarile de stoc, la adresa de e-mail sau numarul de telefon puse la dispozitie, si va actualiza comanda, in functie de noile cerinte ale cumparatorului, in limita stocului.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator pentru Bunurile achizitionate.

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare, www.cutiacuprajituri.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclamă, marketing și publicitate.

PFA Geambasu Aurel Mihai respectă drepturile de mai sus ale utilizatorilor magazinului online www.cutiacuprajituri.ro. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 • dreptul de a afla dacă cutiacuprajituri.ro prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere să se rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere www.cutiacuprajituri.ro să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către utilizator prin email la adresa: contact@cutiacuprajituri.ro

Utilizatorul nu este obligat să furnizeze datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor făcute de către acesta, și pentru a beneficia de ofertele și reducerile disponibile pe www.cutiacuprajituri.ro. Refuzul acestuia de a furniza aceste date va duce la imposibilitatea de a procesa și livra comenzile făcute, și la imposibilitatea de a-l notifica regulat despre oferte și reduceri.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai firmei care execută livrarea.

În cazul în care utilizatorul dorește să primească informații despre produsele și serviciile de pe www.cutiacuprajituri.ro, acesta se poate abona la newsletter, furnizând adresa sa de email.

Informațiile necesare în vederea procesării unei comenzi pe www.cutiacuprajituri.ro  sunt:

Pentru persoane fizice:

 1. Adresa de e-mail;
 2.  Nume și prenume utilizator;
 3. Adresa de facturare și/sau Adresa de livrare;
 4. Număr de telefon.

Pentru persoane juridice:

 1. Denumire firmă;
 2. Adresa de facturare;
 3. Cod unic de înregistrare;
 4. Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului;
 5. Banca și IBAN;
 6. Adresa de livrare;
 7. Nume și prenume utilizator;
 8. Adresa de e-mail;
 9. Număr de telefon.

Prin furnizarea acestor informații, utilizatorul se face responsabil de acestea.

Datele utilizatorului nu vor fi transferate in strainatate.

Crearea unui cont de utilizator nu este obligatorie. Contul de utilizator ajută utilizatorul să finalizeze mai rapid comanda. Acest cont este personal, iar un utilizator poate crea un singur cont. Nu este admisă înregistrarea cu adresa de email a unei alte persoane. www.cutiacuprajituri.ro  rezervă dreptul utilizatorului de a-și putea șterge oricând acest cont.

La crearea unui cont, se va genera in mod automat, o parola. Parola este personală, trebuie să fie utilizată doar de utilizatorul în cauza și trebuie păstrată în condiții de siguranță. Este recomandat ca utilizatorul să își schimbe periodic parola, pentru a evita folosirea frauduloasă a contului acestuia de către alte persoane. În cazul în care acesta și-a uitat parola, se poate obține o parola nouă, iar dacă utilizatorul bănuiește că parola i-a fost compromisă, acesta poate contacta www.cutiacuprajituri.ro pentru a I se reseta parola, sau poate reseta singur parola, prin link-ul furnizat pe site.

Prin crearea unui cont, utilizatorul se face responsabil de informațiile furnizate.

Dacă se constatată că informațiile introduse sunt incorecte, www.cutiacuprajituri.ro  stă la dispoziția utilizatorului de a răspunde solicitării de a elimina sau modifica informațiile eronate, în cazul în care sunt informații pe care acesta nu le poate modifica direct în calitate de utilizator.

Dacă Poliția Română sau instanțele de judecată impun divulgarea acestor informații pentru soluționarea unui caz,  PFA Geambasu Aurel Mihai este obligată prin lege să furnizeze aceste date.

Fiind abonat la newsletter-ul www.cutiacuprajituri.ro, utilizatorul va primi periodic e-mail-uri cu informații despre produsele și serviciile magazinului online, cat și informații cu privire la reduceri și oferte la produse. În cazul în care acesta nu mai dorește să primească newsletter, se poate dezabona oricând, accesând link-ul din footer-ul newsletter-ului primit prin e-mail, sau printr-o cerere adresată și trimisă prin e-mail, la adresa contact@cutiacuprajituri.ro, în care să specifice acest lucru.

www.cutiacuprajituri.ro  își rezervă dreptul de a stoca informațiile utilizatorilor timp de 2 ani de la ultima autentificare a acestora.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Prestatorul se va  asigura că platform online www.cutiacuprajituri.ro  este întotdeauna disponibil. Cu toate acestea, pot exista situații în care acesta nu va fi disponibil, fie din motive de securitate sau de întreținere, probleme de rețea, eșecuri în domeniul comunicațiilor și hardware, se va încerca să soluționeze problemele cât mai repede, dar nu poate garantă că www.cutiacuprajituri.ro  va fi permanent disponibil.

De asemenea, în cazul în care o comandă nu va fi procesată datorită unor eșecuri în domeniul comunicațiilor și hardware sau datorită unor probleme de rețea, PFA Geambasu Aurel Mihai nu se face responsabila de eroarea survenită. În cazul în care vor surveni erori de acest fel, utilizatorul este invitat să refacă comanda si să informeze www.cutiacuprajituri.ro  printr-un email de situația în care a fost pus.

www.cutiacuprajituri.ro  nu se face responsabilă în cazul în care, din culpa exclusivă a utilizatorului, produsul sau produsele se vor deteriora după livrare sau în cazul în care acesta sau acestea nu ajung la destinație după ce au fost înmânate persoanei de contact menționată în comandă de către utilizator

 1. DETALII COMANDA SI FACTURARE

Toate preturile produselor sunt finale, exprimate in lei, iar pentru comenzile mai mari de 100 lei, livrarea este gratuita, in limitele orasului Bucuresti.

In cazul unor produse, livrarea se poate efectua intr-o perioada de minim 5 zile si maxim 2 saptamani, in functie de disponibilitatea stocului furnizorului www.cutiacuprajituri.ro si a comenzii ferme din partea clientului.

De asemenea, www.cutiacuprajituri.ro  își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

www.cutiacuprajituri.ro  oferă promoții și reduceri pentru produsele de pe site pe perioade definite de timp. Aceste promoții și reduceri vor fi semnalizate clar, în descrierea produselor si in cosul de cumparaturi.

www.cutiacuprajituri.ro iși rezervă dreptul și în cadrul promoțiilor și reducerilor de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

Produsele de cofetărie afișate pe site sunt preparate exclusiv pe baza comenzii plasate de către utilizator. Prin plasarea comenzii, utilizatorul confirmă că dorește ferm să comande acel produs.

Pentru că dorim să oferim servicii de calitate si vrem sa fim siguri de corectitudinea comenzilor, www.cutiacuprajituri..ro  își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client.

In cazul produselor care nu mai sunt disponibile in stocul furnizorilor, acestea vor fi eliminate de pe site sau marcate cu “stoc epuizat”, in maxim 24 de ore de la notificarea primita de la furnizori.

In cazul in care produsul comandat nu mai este disponibil pentru livrare, cumparatorul va fi instiintat prin e-mail sau telefon, acesta avand posibilitatea sa anuleze intreaga comanda sau sa aprobe livrarea comenzii in curs, doar cu produsele aflate in stoc, la acel moment.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. In functie de produsele comandate, www.cutiacuprajituri.ro sau furnizorii sai vor emite catre cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea informatiilor in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de comparator.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

In cazul in care utilizatorul nu este satisfăcut de produsul comandat este rugat să ne contacteze pentru detalii suplimentare la adresa de email contact@cutiacuprajituri.ro sau telefonic la numarul de telefon  0727518487.

 1. LIVRARE

Livrarea produselor se efectueaza in conditii de igiena si siguranta, asigurate de catre furnizorii www.cutiacuprajituri.ro .

Prajiturile se livreaza de catre curieri specializati, cu experienta in livrarea produselor alimentare.

Programul de livrari este zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10 si 18.

Comenzile primite pana in ora 13 se livreaza in aceeasi zi, comenzile primite dupa ora 13 se livreaza cu prioritate, la primele ore din ziua urmatoare. Plata se face ramburs, la curier. In curand vom adauga si plata online.

Transportul este gratuit pentru  comenzile minime  de 100 lei. In cazul in care comenzilor mai mici de 100 lei, se poate percepe taxa de transport, care poate varia intre 20 si 30 lei.

 1. PLATA

Plata comenzilor efectuate pe site se poate efectua atat ramburs, la livrarea pachetului, cat si prin transfer bancar, in cazul in care clientul prefera aceasta optiune.

www.cutiacuprajituri.ro isi rezerva dreptul de a adauga si alte modalitati de livrare sau plata.

 1. CONDITII DE RETURNARE

In cazul în care, produsul achiziționat ajunge la destinație deteriorat, www.cutiacuprajituri.ro  va schimba produsul respectiv. În cazul în care produsul respectiv nu mai poate fi realizat iar clientul nu doreste sa faca o alta comanda, de aceeasi valoare, atunci contravaloarea plătită de client îi va fi returnată.

Pentru a începe procedura de returnare, utilizatorul este invitat să contacteze www.cutiacuprajituri.ro  la adresa de email contact@cutiacuprajituri.ro și să ofere toate detaliile necesare soluționării reclamației.

Utilizatorul trebuie să comunice un cont bancar, iar www.cutiacuprajituri.ro va transfera integral contravaloarea în bani a produsului deteriorat, în maxim 7 zile lucrătoare de la solutionarea reclamatiei utilizatorului.

Pentru orice alte detalii sau informații nu ezitați să ne contactați prin e-mail la adresa contact@cutiacuprajituri.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Momentan, activitatea site-ului este suspendata, iar cutiacuprajituri.ro este de vanzare. Daca sunteti interesati de achizitia acestui site, cu toate fisierele si baza de date, ne puteti contacta la 0727518487