Despre noi

CutiaCuPrajituri.ro este o platforma online de livrare de prajituri si torturi, la domiciliu sau la birou, pentru petreceri aniversare sau evenimente speciale. Altfel spus, o cofetarie online.

Site-ul este administrat de catre PFA Geambasu Aurel Mihai, inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J21/137/2005, CUI 19548900, cu sediul in Fetesti, judetul Ialomita.

Ne dorim sa facem totul cat mai simplu, gustos si rapid, pentru ca voi, clientii nostri, sa aveti o experienta placuta cu site-ul si serviciile oferite in parteneriat cu furnizorii nostri.

Produsele prezentate pe site sunt realizate de catre partenerii nostri, laboratoare de cofetarie-patiserie autorizate, cu experienta si traditie, cu sediul in Bucuresti.

Abonamentele de prajituri pentru companii si comenzile mai mari de 100 lei beneficiaza de livrare gratuita. Comenzile se pot face si telefonic, sunand la 0732 747 3621!

Printre primii nostri clienti se numara:

 adevarul-holding.jpg  standout logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Momentan, activitatea site-ului este suspendata, iar cutiacuprajituri.ro este de vanzare. Daca sunteti interesati de achizitia acestui site, cu toate fisierele si baza de date, ne puteti contacta la 0727518487